5

Μεταφορά & συναρμολόγηση επίπλων από την Κλωθάκης μεταφορική

Η μεταφορά και συναρμολόγηση επίπλων είναι μια υπηρεσία που απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ιδιώτες. Η μεταφορική μας αναλαμβάνει να παραδώσει το έπιπλό σας πανελλαδικά και στη συνέχεια να το συναρμολογήσει. Είτε είστε επαγγελματίας που χρειάζεται την συγκεκριμένη υπηρεσία είτε ιδιώτης που απλά θέλετε να μεταφέρετε ένα μεγάλου όγκου έπιπλο σε νέα τοποθεσία. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και με επαγγελματισμό την διαδικασία αυτή. Μόνη προϋπόθεση να υπάρχει προηγούμενη επικοινωνία και συνάντηση ώστε εκπρόσωπός μας να ελέγξει το συγκεκριμένο έπιπλο.

Στην περίπτωση των ιδιωτών, και ειδικά εάν πρόκειται για παλαιό έπιπλο, ο εκπρόσωπός μας θα το ελέγξει και θα σας ενημερώσει για τη καλύτερη δυνατή διαδικασία μεταφοράς του. Πολλές φορές, λόγω της παλαιότητας ή της χρόνιας χρήσης των επίπλων ενδέχεται η αποσυναρμολόγηση (και στη συνέχεια συναρμολόγησή τους) να μην ενδείκνυται ως λύση. Στην περίπτωση αυτή θα σας ενημερώσουμε από την αρχή της διαδικασίας. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε την αρτιότητα του επίπλου σας κατά την μεταφορά.

Στην περίπτωση που είστε επαγγελματίας, όπως για παράδειγμα κατασκευαστής επίπλων κ.α., η μεταφορά και συναρμολόγηση επίπλων σας λύνει τα χέρια. Η μεταφορική μας αναλαμβάνει να ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες σας σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. Τόσο κατά την διαδικασία μεταφοράς όσο και κατά τη διαδικασία συναρμολόγησης του εκάστοτε επίπλου. Πάντα με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε το έπιπλο στον πελάτη σας, όπως ακριβώς το είδε στην έκθεσή σας.

Με αυτό τον τρόπο χτίζουμε πολυετείς συνεργασίες, έχοντας έως και σήμερα πάνω από 30 εταιρείες που συνεργαζόμαστε διαχρονικά.

Εσείς απλά παρακολουθείτε ξένοιαστοι.