Μεταφορά – μετακόμιση από την Κλωθάκης Μεταφορική

Μεταφορά αντικειμένων και μετακόμιση από την Κλωθάκης Μεταφορική

Μεταφορά αντικειμένων και μετακόμιση από την Κλωθάκης Μεταφορική. Αναναλαμβάνουμε τη μεταφορά αντικειμένων σας και τη μετακόμισή σας πανελλαδικά. Η μεταφορική εταιρεία μας δραστηροποιείται στον χώρο των μεταφορών και της μετακομίσης για 38 έτη με έδρα την Δάφνη-Αθήνα.

Διακρίνεται για την άρτια εξυπηρέτηση της τόσο σε ατομικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Με έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό και σύγχρονα μηχανήματα, παρέχουμε άριστη ποιότητα υπηρεσιών προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις σας. Εγγυώμαστε το ακέραιο της περιουσία σας κατά την μεταφορά και μετακόμιση, σε συνδυασμό με ταχύτατη εξυπηρέτηση. Πάντα με υπευθυνότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

Η πολυετής μας εμπειρία είναι στη διάθεσή σας τόσο σε πρακτικό όσο και σε συμβουλευτικό επίπεδο. Κάθε δυσκολία και ιδιαιτερότητα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς ή μετακόμισης αντιμετωπίζεται υπεύθυνα και με επαγγελματισμό. Διαθέτουμε ιδιόκτητα μέσα μεταφοράς και ανυψωτικό μηχάνημα, γεγονός που μας δίνει χρονικό έλεγχο ολοκλήρωσης των εργασιών. Έιμαστε οικονομικά ανταγωνιστικοί επειδή δεν επωμιζόμαστε ενοικιάσεις εξοπλισμών κ.α. , τα οποία αυξάνουν το τελικό κόστος και δυσχερένουν τον υπολογισμό του χρόνου παραλαβής και παράδοσης.

Η ικανοποίηση των πελατών μας, ιδιωτών αλλά και επαγγελματιών είναι για εμάς η καλύτερη διαφήμιση. Συνεργαζόμαστε τόσο με ιδιώτες όσο και με επαγγελματίες όπως κατασκευαστές επίπλων, καταστήματα και εταιρείες.

Αντιμετωπίζουμε κάθε ανάθεση εργασίας υπεύθυνα και με επαγγελματισμό ανεξάρτητα του μεγέθους της.